MARED

BE YOURSELF. THE WORLD WORSHIPS THE ORIGINAL.

YESTERDAY

Kategori: LIFE

DU FATTAS MIG ♥

Kategori: KÄRLEK



Så mycket vi har skrattat åt dom här bilderna! Jag saknar dig gumman! Snart kommer jag och hälsar på dig!

HELGEN SOM VAR..

Kategori: LIFE

Fredagkvällen spenderade jag på inflyttningsfest tillsammans med Sofie, Lena, Anna och sofia. Riktigt roligt! Tack till Christopher, Marcus och Andy! Lördagen blev jag hemma med familjen och grillade och hade det mystigt. Och till sist på söndagen var jag på mostorps slott & gård tillsammans med kollegor och familjer. Vi hade en jätte fin dag med rundtur på gården och i slottet.
Kort sammanfattning av min helg. Hoppas eran var lika bra!

TACK

Kategori: LIFE

Måste tacka brudarna för en super trevlig och mysig kväll i lördes! Det var precis vad jag behövde och jag tror att de inte tyckte det var så illa heller. Mycket skvaller och tjejprat blev det såklart men också massa skratt och mys. Ni är underbara♥


En bild på Lena och Sofie från vår roadtrip förra sommarn!

TRÖTT OCH SLITEN

Kategori: LIFE

Så känner jag mig precis just nu. Jag har egentligen inte gjort något ansträngande alls idag. Bara passat lillasyster, spelat fotboll och kub med lillebror, fixat kvällsmat tillsammans med pappsen mm. Små saker helt enkelt men jag är helt slut.
Igår va jag och tittade på andra lillasyster som spelade fotbollsmatch. Alltid lika roligt att kolla på tjejerna men kanske lite extra roligt igår när dom vann med 7-0 och att jag fick träffa Sophia som jag inte träffat på evigheter!
Imorgon kommer Oscar hem från sin lilla fotbollsweekend och det ska bli så himla skönt att få träffa honom igen! Saknar och längtar efter honom♥

CHANGE OF PLANS

Kategori: LIFE

Det blir ingen utgång för mig ikväll och ingen för resten av bruderna heller. Vädret har varit skit hela dagen, har visserligen blivit helt okej nu men jag föreslog av vi myser hemma istället så vi kör på klassikern med bastukväll och film hos fröken B. Kalas bra!
Hoppas ni får en underbar kväll!
// E

SPELLDESIGNS.COM

Kategori: TIPS

HEJA SVERIGE!

Kategori: LIFE

Det blev hemmakväll idag med pizza och hockey på tv, helt okej ändå! Gick bra på jobbet idag med men kaos ett litet tag. Jag lyckas inte bli av med min hosta och förkylning som jag drats med i 2 veckor nu men det är väl bara att fortsätta kriga. Imon blir det först jobb sen hem, käka, duscha och vidare på förfest till fröken Bengtsson! Ska bli mycket trevligt! Pojkvännen har rapporterat nerifrån Milano och ca 30 grader var det kl 8 ikväll, kanske för mycket att hoppas på här hemma imorgon..
Men nu tillbaka till tvn och den faktiskt mycket spännande hockeymatchen!
Ha de! // E

EN TJEJ SOM INSPIRERAR - ANGELICABLICK.SE

Kategori: KLÄDER

HÅLLER TUMMARNA

Kategori: LIFE

Vädret har inte varit på topp de senaste dagarna men det hoppas jag att det ska bli ändring på i helgen. Pojken lämnar landet för lite varmare tempraturer och beger sig till Italien, närmare bestämt Milano och Turin. Anledningen är såklart fotboll och hans kära Juventus som vinner ligan i år. Jag ska därför försöka träffa tjejerna så mycket som möjligt. Uteservering + utgång är redan planerat på lördag så vi får se vad mer helgen kan ha att erbjuda. Jobb blir det såklart lite det också men vi ska nog hinna med ett och annat ändå!
Hoppas hoppas hoppas på bra väder!