MARED

BE YOURSELF. THE WORLD WORSHIPS THE ORIGINAL.

DIN DAG

Kategori: LIFE



Grattis till dig älskling! Jag älskar dig! ♥

IKEA

Kategori: LIFE

Igår var det äntligen dags för min och farfars planerade tripp ner till Helsingborg och Ikea. Han plockade upp mig på busstationen runt halv 10 tiden och det tog ungefär en timma ner. Väl nere startade vi med frukost för en 10, jag upprepar en 10! Underbart! Sedan var det dags att strosa runt. Eftersom jag håller på att måla om syrran gamla rum och ska möblera det så småningom så var det extra kul att gå runt att titta för att få lite inspiration.
När jag och farfar tagit oss runt i hela byggnaden planerade vi att testa Ikeas julbord som startade kl 15.00 igår men när vi kom till restaurangen  var kl bara lite efter 14 och vi var jätte hungriga, därför körde vi på de traditionella köttbullarna.
Vi var hemma i Halmstad igen vi 16 ungefär, nöjda och belåtna efter dagens tur. Med mig hem fick jag ett duschdraperi, en toaborste och en flaska glögg till mamsen och papsen. Farfar köpte också mestadels småplock, lite diskborstar, en kudde och lampskärmar bland annat. Jätte mysig dag med farfar var det i alla fall.
Idag har det varit jobb på GG mellan 10-19 och imon blir det mellan 13-19. Oscar fyller år på tordag så ska fixa det sista till honom imon innan jag sticket till jobbet.
Där fick ni en liten uppdatering i alla fall, alltid nått!
Ha det folket! // E 


ONE BY ONE

Kategori: THOUGHTS

Att livet fortsätter vad som än händer vet jag mycket väl. Men på sista tiden har jag väldigt ofta velat att tiden skulle stanna, att jag skulle få en extra dag med mina vänner som nästan alla åkt i väg på äventyr i världen eller att hinna mysa lite extra med mina systrar när dom väl är hemma. Jag vet att de alltid finns ett telefonsamtal bort och att de alltid ställer upp men jag kan fortfarande inte krama om dom eller se när dom skrattar och det gör mig lite ledsen.
Idag berättade oscar att även han har planer på att snart kasta sig ut i världen, närmare bestämt den 16 januari. Han åker tillsammans med 3 killkompisar och kommer att vara iväg i 2 månader. Jag erkänner att jag var förberedd på det han hade att berätta, men det var fortfarande lika jobbigt att höra.
Jag håller med dom som säkert tycker att jag är självisk som vill hålla dom hemma men jag älskar dom! Det finaste i livet är familjen, vännerna och kärleken!