MARED

BE YOURSELF. THE WORLD WORSHIPS THE ORIGINAL.

NASTYGAL.COM

Kategori: KLÄDER

DREAMS COME A SIZE TOO BIG SO THAT WE CAN GROW INTO THEM

Kategori: LIFE


BAKOM MOLNEN ÄR HIMLEN ALLTID BLÅ

Kategori: LIFE

(Amanda och jag förra sommarn inne på Leffes, Tylösand)
På torsdag drar jag och Amanda till göteborg igen. Amanda är sugen på att shoppa och jag likaså. Frågan är bara hur mycket plånboken tål just nu :/ Men kul ska det bli i alla fall! Vi två ska också på en fotokurs senare under dagen som är här hemma i Halmstad. Vi ska försöka att bättra på våra skills med kameran lite grann så att vi kan ta bättre och ännu finare bilder, även det ska bli riktigt kul! Till helgen blir det jobb och då är det bara 1 vecka kvar tills pojken min är hemma igen.
Livet är bra nu!

LIVSNJUTARE

Kategori: LIFE

HANG ON HANGERS

Kategori: LIFE

 

VARDAGSMYS

Kategori: LIFE

SILVER

Kategori: TIPS


När lillasyster fyllde år så fick hon bland annat detta Nail Foil ovanför. Ikväll ville hon testa så jag fick ställa upp och hjälpa henne. Slutresultatet ser ni också ovanför och det blev väl helt okej. Detta är helt klart något som kräver mycket tålamod och övning för gud va pilligt det var! Lyckas man så kan det bli rätt fräckt!

PÅ ÖNSKELISTAN

Kategori: KLÄDER

FLYGANDE JACOB A LA MAMMA

Kategori: BAKA KAKA & LAGA MAT

NYTT I GARDEROBEN

Kategori: KLÄDER

RUNWAYDREAMZ.COM

Kategori: KLÄDER

KLADDMUFFINS

Kategori: BAKA KAKA & LAGA MAT


Så enkla att göra och så goda att äta!

GREEN AND YELLOW

Kategori: KLÄDER

THINK I'M ADDICTED TO YOUR LIGHT

Kategori: LIFE

Idag har jag tagit en extra lång sovmorgon, det är ju faktiskt söndag! Men nu ska jag ut i det fina vädret och njuta av att våren är på väg! Solen strålar, ingen snö, det är blå himmel och plusgrader. Underbart!

IDAG GÅR ALLA TANKAR TILL DIG♥

Kategori: KÄRLEK

GOOD LIFE

Kategori: LIFE

(Fanny & Filippa på midsommar förra året)
Spenderade kvällen hemma hos Filippa igår och fick pratat av mig en massa, himla skönt! Vi bakade också kladdkaka och kolla på en äcklig film som hette Snakes on plane. Mysig kväll var det i alla fall!
Idag har jag jobbat ett 7 timmars pass på Gudagott och myst hemma med familjen framför "The Voice Sverige". Rätt duktiga tjejer och killar som är med där faktiskt! Jag är en riktigt tönt när det gäller musikprogram på tv. Idol, The Voice, True Talent, Så ska det låta, Melodifestivalen.. ja det mesta går hem faktiskt! Jag tycker alltid det är kul att kolla och lyssna :)
Jag hade egentligen tänkt gå ut en sväng ikväll men jag ska hoppa in på jobbet imon också så jag var duktig/tråkig och stannade hemma!
Idag ska jag också hälsa grattis till Filippa som fixade sitt körkort! Riktigt stort grattis igen gumman!

GRATTIS GUMMAN!

Kategori: LIFE


Måste säga grattis till min fina vän Amanda som idag har fått en liten lillasyster! Vet att hon har sett fram emot det jätte mycket och jag är så glad för hennes skull! Idag är en bra dag!

SAKNADE TÖSER

Kategori: KÄRLEK


Jag saknar mina brudar!! Vissa är ute på äventyr i världen och vissa har man inte träffat på år och dar fast att dom är kvar här i Halmstad. Dåligt av mig/oss! Vad hände med våra tjejkvällar??

SOCIETY6

Kategori: TIPS

SOME QUALITY TIME

Kategori: LIFE


Blir mycket kvalitetstid med lillebror när resten av familjen är borta! Riktigt roligt då vi har samma typ av humor (skadeglädje) och kan titta på massa film, skratta och mysa!

SEMLEDAGEN

Kategori: LIFE


Slapp dag med städning och tvättning. Alltid lika roligt! Jag och lillebror ska alldeles strax ner till mormor som ska bjuda på kvällsmat och semlor! Gott gott!
Vi har haft finbesök av en duvhök här hemma idag med. Den hade fastnat i ett nät men Joel fick loss den så den flög iväg fint sen igen :)

SF.SE

Kategori: TIPS

ROLIGT TIDSFÖRDRIV

Kategori: BAKA KAKA & LAGA MAT


TRUE FRIEND

Kategori: KÄRLEK


För några dagar sen fick jag ett mail från denna bruden! Jag satt säkert och skrattade i 10 min (minst) efter att jag läst det! Julia är som jag berättat tidigare i Italien och jobbar. Hon och jag har varit kompisar sen vi var 5 år gamla och bästa kompisar sen vi var 8-9. Det känns som vi vet allt om varandra och ibland kan vi sitta och tänka på samma sak sen utbrista i skratt båda två! Hon kan få mig att skratta så mycket att jag börjar gråta och får ont i magen! Jag saknar henne jätte mycket och hoppas att jag ska kunna hälsa på henne snart! Du är grym tjejen!♥

KLICK KLICK

Kategori: KLÄDER

ON TV ♥

Kategori: LIFE

BEHÅLLA ELLER INTE ??

Kategori: KLÄDER


Inga vidare bra bilder men men. Beställde i alla fall hem de här för några dagar sen och jag har provat det flera gånger men jag kan inte bestämma mig för om jag ska behålla det eller skicka tillbaka det. Vad tycker ni?

PINSAMT SVERIGE

Kategori: LIFE


Jag satt och kollade på melodifestivalen ikväll tillsammans med familjen och idag var klart den sämsta deltävlingen hittills i år! Molly Sandén var väl duktig men att sverige väljer att rösta vidare Björn Ranelind är enbart pinsamt! Killen sjöng ju inte ens! Han försökte rappa, om man ens kan kalla de för det! Riktigt pinsamt var det! Hela låten igenom. Båda gångerna.

BACK IN STRAWTOWN

Kategori: LIFE


Japp jag är tillbaka i Halmstad. Jag hade gärna stannat i Kalmar några dagar till men lillasyster fyllde år och jobb väntade så det var inte mycket att göra. Jonnas födelsedag igår var mysig med familjen och jag får sova i min egen säng, två saker som gör hemkomsten lite bättre! Idag väntar jobb och lite mera mys med familjen, imorgon är det deras tur att åka till Kalmar och hälsa på syster/systrarna medans jag och lillebror stannar hemma.

EN DAG ATT FIRA

Kategori: LIFE


Min fina lillasyster har fyllt hela 16 år idag! Sång och paket på morgonen. Tårta, god mat, fler paket och ännu mer skönsång på kvällen! Grattis igen fina du!

INFLYTTNINGSFEST

Kategori: LIFE


Storasyster nr 1 ska ha inflyttningsfest tillsammans med hennes kompis ikväll så jag och storasyster nr 2 dunkar musik och håller på att göra oss iordning, vi ska dit om bara en stund. Det var skitroligt senast hon hade inflyttningsfest så förväntningarna på kvällen är nog lite höga men det kommer säkert bli bra! Hoppas ni får en bra kväll ni också!

SÖTT & GOTT?

Kategori: BAKA KAKA & LAGA MAT


Citronkrämen blev asgod men pajdegen kass! Jag tror citronkrämen funkat bättre som frosting på cupcakes eller inuti muffins. Helt okej var den ändå! Men om ni ska göra denna så använd ett annat recept för själva pajdegen så blir det niog super!

LEMONPIE

Kategori: BAKA KAKA & LAGA MAT


Bakning på gång igen! Jag ska testa ett nytt recept från recept.nu. Receptet är på en citronpaj som ska ha en krispig botten och en len citronkräm. Jag älskar allt med citron så jag tror att det ska bli bra men jag berättar för er vad jag tyckte när jag smakat på den! Receptet hittar ni här!

SÖTA UNDER

Kategori: LIFE

Hoppas att ni haft en mysig alla hjärtans dag! Jag har spenderat dagen med shopping, syster, träning (zumba), god mat och filmmys. Pojkvännen hade lämnat hemma ett paket till mig som jag också öppnat, fick ett jätte sött underklädesset från twilfit och ett litet brev till. Han är bra fin han!

FILM & GOTTEMYS MED SAKNADE STORASYSTRAR♥

Kategori: BAKA KAKA & LAGA MAT

BAKNING PÅ GÅNG

Kategori: LIFE

Jag och syrran har spenderat dagen med att tvätta och strosa runt på stan. Syrran fick med sig en skitsnygg skjorta utan arm och en present till lillasyster som fyller år på fredag! Vi hann även med lite käk på Ikea och som vanligt blev det köttbullar, potatismos och lingonsylt. Jag kommer aldrig tröttna på det!


Ikväll är det bakning som gäller! Jag gör semlor och Sara gör brownies med grädde och hallon. Browniesen är i princip färdiga så Sara är och hämtar andra storasyster Sofie som ska komma hit och mysa ikväll!

ÖVERST PÅ ÖNSKELISTAN JUST NU KLOCKAN + ARMBANDET

Kategori: KLÄDER

MISSA INTE!

Kategori: TIPS

För er som älskar Solsidan precis som jag så kommer det ikväll ett nytt program som heter Kontoret! Detta är en komediserie med allas vår kära Ove Sundberg! Tv4 sänder detta 20.00 ikväll alltså om en halvtimme!

BODYBUILDER NÄSTA

Kategori: LIFE

Jag gjorde det! Core-passet var sjukt jobbigt men riktigt riktigt roligt också! På tisdag kör vi zumba! Och nu blir det kvällsmat. Fläskfilé, ris och champinjonstuvning. Gott gott gott!

WHAT WOULD LIFE BE WITHOUT MUSIC

Kategori: LIFE


(Fler bilder från konserten kommer men ni får denna från mobilen så länge!)
Gårdagen var grym!! Takida levererade och jag och syrran hoppade och skrek som två idioter! Musiken ekade i huvudet i timmar efter konserten och det var bara att hälsa huvudvärken välkommen! Men det var så värt det!
Idag är vi bra sega i våra kroppar och det ska vi snart bättra på med ett pass Core på Actic, jag har inte tränat sen jag slutade skolan i princip så detta kommer bli intressant! Kommer min kropp svika mig efter halva passet ?

YESSELECTION.SE

Kategori: LIFE

NEXT STOPP KALMAR!

Kategori: LIFE

Nu är jag äntligen påväg till Kalmar och systrarna! Med takida dunkande i hörlurarna är jag laddad till tusen inför både ikväll och resten av resan! Detta kommer bli awesome!!

 

 

IN THE STREETS OF PARIS ♥

Kategori: LIFE

WEEKDAY.SE

Kategori: TIPS

FEAR.

Kategori: THOUGHTS

"In order to learn the important lessons in life,


one must, each day, surmount a fear."


- R. W. Emerson

MY MAN

Kategori: KÄRLEK


Pratade med pojkvännen min tidigare idag i drygt 2 timmar och som vanligt flög tiden förbi! Känns alltid som vi pratat med varandra i en kvart när det gått en timme. Imorgon har det gått halva tiden för hur länge han ska vara iväg så nu kan man äntligen börja räkna ner. Om jag tänker efter så har tiden gått rätt fort ändå så nu hoppas jag att den fortsätter göra det och att Oscar snart är hemma hos mig igen♥

KURRAGÖMMA MED LILLASYSTER ♥

Kategori: LIFE

LIMEKYCKLING A LA MAMMA

Kategori: LIFE

SKYPE

Kategori: LIFE


Skype kan vara den bästa uppfinningen i mitt liv just nu! Älskar det! Okej att det krånglar ibland med det gör ju allting. Igår pratade jag med min barndomsvän Julia som i nuläget befinner sig i Milano, Italien och jobbar som au pair. Jag skrattade massor när hon berättade om att hon skulle laga mat till en 2-åring och att det blir pasta med tomatsås nästan varje dag. Hon berättade också att det andra barnet som hon passar är en mamma i miniformat som springer runt och städar och viker kläder. Det låter nog inte så roligt nu när jag berättar det men det var det igår i alla fall!
Jag använder skype när jag pratar med Oscar också nu när han är i Asien. Det är så skönt att höra hans röst och se honom! Han börjar bli riktigt brun och snygg nu med. Kul för honom, mindre kul för mig som är blek och tråkig här hemma!

DET FINNS NÅN FÖR ALLA - ASOS.COM

Kategori: TIPS


SKADEGLÄDJE ÄR DEN SANNA GLÄDJEN

Kategori: TIPS


Roligaste programmet på tv just nu! Klockrent enligt mig och precis min humor! Love it!

MOT KALMAR, TAKIDA & SYSTRARNA MINA!

Kategori: LIFE


Jag har precis bokat mina tågbiljetter inför helgen då jag ska bege mig mot Kalmar för att hälsa på mina systrar! Jag ska också kolla på Takida tillsammans med ena systern Sara. Fick konsertbiljetten utav henne i julklapp så jag har väntat länge på att få se dom! Har sett dom en gång tidigare, när dom var ett av förbanden till Pink i somras på Ullevi. Kommer nog bli grymt!
När jag är i Kalmar ska jag även hinna med att gå på andra syrrans inflyttningsfest! Var skit skoj sist hon och Mallan hade en så det kommer nog bli kalas! Kalmar kan inte bli annat än toppen!

THE VAMPIRE DIARIES

Kategori: LIFE


Känner mig fusen och trött i huvet idag och har ingen lust att göra någonting så jag kryper ner i sängen med datorn och kopp varm choklad och kollar ett avsnitt av Vampire diaries.

SAKNADEN ÄR STOR

Kategori: KÄRLEK


Längtar efter pojken min

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Kategori: KÄRLEK

TIPS - ALLA HJÄRTANS DAG

Kategori: TIPS


Tänkte ge ett litet tips till er läsare om vad man kan ge till sin käresta som en liten alla hjärtans dag-present om ni inte kommit på något än!
Form som jag har tipsat er om tidigare har nu en duo-behandling som heter Chokladdröm som kanske hade kunnat passa just till alla hjärtans dag.
På hemsidan beskriver de behandlingen såhär:
"Chokladdröm är en lyxbehandling för chokladälskaren! Ta med någon du tycker om och upplev en härlig och avkopplande stund tillsammans där ni, under behandlingen är två personer i samma rum och en terapeut tar hand om er växelvis. Ni kommer växelvis att avnjuta ett kurbad med chokladolja och en chokladmassage. Avsluta behandlingen med en bit god choklad samt en god kopp kaffe."

Priset är 450 kr per person och deras erbjudande gäller 9, 10, 11 februari. Jag tycker absolut att man kan gå dit med en nära tjej- eller killkompis också! De erbjuder även en singelbehandling men då kostar den istället 750 kr. Behandlingen varar i 50 min.

FOTBOLLSCUP

Kategori: LIFE

På väg ner till veinge för att kolla på när lillebror spelar fotbollscup!

HEMMAKVÄLLAR

Kategori: LIFE

Det blir många hemmakvällar när pojken min är bortrest! Så ikväll myste jag hemma igen med familjen, god mat och första deltävlingen av Melodifestivalen. Jag tyckte faktiskt att det var rätt roligt att kolla ikväll. Vidare till final gick Loreen och Dead by April, helt rätt enligt mig! Att Torsten Flink gick till andra chansen var lite av en chock men men. Loreens euphoria var helt klart favoriten!

LEAVING H-TOWN FOR GOTHENBURG

Kategori: LIFE


Lämnar Halmstad för en liten tripp till göteborg idag med fina vännen Amanda. Jag ska försöka hålla i mina pengar men Amanda har planerat på att shoppa loss lite. När vi kommit hem igen så ska jag möta upp Filippa och gå och kolla på lite balklänningar. Hennes bal är i maj och hon har nog redan hittat den klänningen hon vill ha men det skadar ju inte att kika på några till.
Ha en toppen dag folket!

HÅRRING. 2

Kategori: KLÄDER

Hårring! Mina bilder har fått för sig att vrida på sig när jag ska lägga upp dom men här ser ni i alla fall lite hur det ser ut!