MARED

BE YOURSELF. THE WORLD WORSHIPS THE ORIGINAL.

MATCH

Kategori: LIFE

Efter jobbet idag hämtade Sara mig för att kolla när lillasyster spelade match. Dom spelade på Söndrums IP mot Astrio och båda lagen kämpade väl. Astrio tog till slut hem seger efter att Kvibille satt två bollar i ribban och en i stolpe. Inga glada miner från Kvibille efter matchens slut på varken supportrar eller spelare.
Ni tar hem nästa tjejer!

SVENSK SOMMAR PÅ ETT STRÅ

Kategori: LIFE

MIDSOMMAR HOS FARFAR

Kategori: LIFE

BILDER FRÅN HELGEN

Kategori: LIFE

NELLY REA!

Kategori: TIPS



Nelly.se och Victoria Törnegren har just nu ett litet samarbete och om du uppger "VICTORIA" så kan du komma åt nelly.com's rea som har tjuvstartat. Skynda att fynda!
 

MIDSOMMARFIRANDE

Kategori: LIFE

De har varit underbart väder de senaste dagarna och det har vi tagit emot med öppna armar! Känns härligt att man fått lite färg på kroppen till midsommar i alla fall!
Idag firar jag tillsammans med nära vänner och några nykomlingar. Sofie har fixat exotisk planka och jag ska vara lekledare. Dagen och kvällen kan inte annat än att bli super! 
Glad midsommar folket!


Bild från midsommar 2011

WORK WORK

Kategori: LIFE

Det blir mycket jobb denna veckan, visserligen inte så jätte långa pass men ändå! Skönt med lite pengar. Ska öppna imon på jobbet och börjar redan 8.. blä på det! Hatar allt som innebär tidiga morgnar och väckaklockor! Men slutar vid lunch redan så om vädret tillåter tänkte jag bege mig till stranden så fort jag slutat. Låg faktiskt på stranden igår och tog mitt första dopp för i år. Lite pinsamt att det blev så sent som i Juni men vad ska man göra. Jag fick springa i för att det var så kallt men jag gjorde det i alla fall! Låg en stund idag innan jag började jobba och brände faktiskt baksidan både rygg och lår. Ja mamma all färg är bra färg!
Nu ska jag i alla fall hoppa på cykeln och sticka ner till fröken bengtsson och kolla på sveriges sista match i detta EM. Fröken Larsson ska nog också vara där så kvällen lär bli kalas! Det hade varit ännu roligare om vi vann ikväll men vi får väl se! 
Ha de folket!
// E

NEW IN

Kategori: KLÄDER

Beställda grejer som hämtades ut igår och lite jag hittade i stan innan sverige matchen.


HM

GINA TRICOT

SCORETT

SLÄKTKALAS

Kategori: LIFE

Kollade när lillasyster spelade match mot Alet imorse och den slutade tillslut 1-1. Mycket jämn och spännade match!
Snart ska jag slänga i mig lite käk och börja göra mig i ordning för släktkalas hos kusinerna. Denna gången firar vi min fina kusin Anna som fyllt 18 år!

SVERIGE-USA

Kategori: LIFE

Var på örjans vall idag tillsammans med familjen, Lisa och Julias lag med familjer för att kolla på Sverige mot USA. Tyvärr så förlorade Sverige med 3-1 men det var skit kul att kolla i alla fall! Och småtjejerna blev överlyckliga när dom fick autografer efter matchen utav de svenska tjejerna!

FINALLY

Kategori: LIFE

Var inne i stan en stund idag tillsammans med fröken Bengtsson och fixade nya p-piller bland annat. Sofie var och klippte sig också och vågade idag klippa hellugg! Jag tyckte det blev super fint men hon verkade inte hålla med mig, jag hoppas hon vänjer sig och blir nöjd snart. Idag var det också tänkt att jag skulle säga upp mitt abonemang hos telenor men det gick inte att göra i butik. Jag har tänkt att det är dags att jag skaffar mig en iphone och hade tänkt mig att stanna hos 3 men telenor erbjöd mig ett mycket bättre pris och paket så jag ska fundera tills imon. Ska bli riktigt skönt att bli av med min skruttiga telefon som jag måste ta ut batteriet från varenda gång den ska laddas!

Jag gick i några affärer medans sofie klippte sig och givetvis hittade jag massa fint. Detta fick följa med hem..

VÄLA

Kategori: KLÄDER

Åkte en tur till väla med systrarna i söndes. Väldigt spontant och trevligt! Gillade nya Zara butiken där också! Det här fick jag med mig hem.


ZARA

NEW YORKER

NEW IN

Kategori: KLÄDER

Lite smått och gott jag hittade i stan i fredes förra veckan..


BIKBOK


VILA

THE BIGGEST OBSTACLES IN OUR LIVES ARE THE BARRIERS OUR MIND CREATES

Kategori: LIFE



Till hösten kommer min pojkvän flytta från mitt kära Halmstad. Göteborg, Uppsala eller Stockholm är det som gäller och anledningen till detta är att han ska börja plugga.
Jag tycker absolut att om man vill och känner ett sug efter att sätta sig i skolbänken igen så ska man passa på! För mig känns det som att jag aldrig kommer känna det där suget igen.

Skolan har alltid varit ett måste för mig, något man bara måste kämpa sig igenom. Visserligen har jag träffat många underbara människor bl a oscar och andra kära vänner, jag har också fått med mig massa roliga minnen från min skoltid men för det mesta var det ändå bara ett måste.
Jag vet dock att jag någon gång måste börja plugga igen för att jag ska slippa stå på Gudagott i hela mitt liv. (Jag älskar mitt jobb det gör jag! Men jag vet att jag kommer tröttna på det!)

Jag är en människa som tar en dag i taget. Att planera är verkligen inte min grej och att jag ska betsämma mig för en sak som jag ska göra i åtminstone 3 år, kanske hela livet känns minst sagt läskigt.
Jag stöttar och är stolt över oscar beslut om att börja plugga till hösten.
Jag önskar att jag visste vad jag vill göra. 

WORLD OF RICCARDO

Kategori: LIFE






Om man bor i Halmstad under sommaren så är det ett måste att åka ut till Möllegård för att köpa glass på Riccardos! Jag och Oscar var där igår och beslutsångesten kom som vanligt! Finns citronsorbet så är det ett givet val men den finns inte så ofta så då står jag alltid där och velar. Denna gången valde jag tillslut 3 kulor. Hasselnöt, passionsorbet och lakrits. Hasselnötsglassen är helt underbar och passionsorbeten var sådär härligt syrlig men lakritsglassen var faktiskt en stor besvikelse. Både jag och oscar tyckte att den smakade mer kaffe en lakrits och jag som älskar lakrits! Denna smak är alltså inte att rekomendera men alla andra jag hittills smakat är super!
Om man inte kan ta sig ut till Möllegård så ska deras egen glassvagn stå pakerad på Hamngatan vid gamletullsbron mellan april och september!

.

Kategori: LIFE