MARED

BE YOURSELF. THE WORLD WORSHIPS THE ORIGINAL.

HELLO CYPRUS

Kategori: LIFE

Nu är jag och syrran äntligen här på mycket varma och underbara Cypern! Vi trivs som fiskarna i vattnet med 38 grader i luften och 29 grader i vattnet! När vi bokade så tog vi en ospecifierad resa och de enda vi hoppades på var att vårt hotell skulle ligga nära vattnet. Lägenheten ligger 10 min gång från stranden och 5 från stan, helt perfekt med andra ord! Sen att vi inte har någon AC i lägenheten är kanske mindre roligt men vi klarar oss helt klart! Nu kvällsmat och KFC!
Ha det folket!

BORN FASHONISTA

Kategori: KÄRLEK



Lillasyster gillar allt vad det gäller skor. Gärna syrrans högklackade ;)

TJEJKVÄLL

Kategori: LIFE

Ikväll kör vi på en riktig klassisk tjejkväll hemma hos Julia. Fröken Davidsson har lovat att laga italienskt till oss så jag är säker på att det kommer bli super! Efter det blir det säkert film med massa gott. Trevlig kväll allihop!


Vi saknar dig Lena! ♥

GÅRDAGEN

Kategori: LIFE


Jonna & Anna. (Bild lånad av syrran)

Dagen spenderade jag med Julia som är hemma på ännu ett besök från Milano, underbart! Vi tog bilen ner till Båstad och Hovs Hallar för att sedan promenera och snick snacka i flera timmar. På vägen hem plockade vi upp Mia efter jobbet och körde bilen mot Östra stranden så att brudarna skulle få bada, jag stog snällt vid strandkanten och höll handdukarna istället. Jag är lite av en badkruka när det inte är strålande sol & 25 grader eller om jag inte är utomlands så jag stod över. På kvällen blev det kusinträff på Tillsammans i Halmstad. Super mysig kväll med sjukt god mat! Cesarsalladen eller den Halstrade laxen kan jag varmt rekomendera btw!
Hoppas ni hade en lika bra dag som jag! 

FLER BILDER FRÅN STHLM

Kategori: LIFE

MINST SAGT ÖVERRASKAD

Kategori: LIFE

Inget nytt här på hela helgen och det beror på att jag har befunnit mig i allas våran älskade huvudstad! Oscar överraskade mig och kom in på jobbet i fredes vid 10 tiden och ville att jag skulle följa med honom i bilen bara. Syrran och mamma hade packat väskan så det var bara att hoppa in i bilen och åka. Jag hade ingen aning om vart men började fundera på Kalmar där vi kanske skulle låna syrrans lägenhet men det visade sig vara fel och vi hamnade istället i stockholm! Helgen har varit super mysig! Vi har hälsat på Oscars morbror med familj, bott på hotell, vandrat runt i gamla stan, shoppat lite, ätit ute och myst en massa! Han är rätt bra han där Oscar ♥


FORGOT TO TELL YOU

Kategori: LIFE



Att jag och syrran drar till Cypern nästa måndag! Var inne och bokade en sista minutern för våra presentkort på ticnet i förra veckan och det ska bli så himla skönt! Så idag ska jag in och fixa nytt pass och annat smått och gott inför resan. Efter det blir det jobb och sen direkt upp till Göteborg och kolla på en lägenhet tillsammans med oscar! Mycket att göra idag med andra ord men så kul!
Ha de folket!

AMAZING DAY

Kategori: LIFE



Gårdagen med familjen på stranden♥

BEACHEN

Kategori: LIFE

Det är sol och lite moln i Halmstad idag! Som dom solfanatiker jag och mina systrar är så passar vi på att åka ut till stranden och tylösand! Ikväll blir det ost och vin kväll hemma hos Bengtsson! Väldans trevligt om ni frågar mig :)
Ha de folket!

HUR SKA JAG KLARA MIG UTAN DIG TOKFIA!?

Kategori: LIFE

RUNWAYDREAMZ

Kategori: KLÄDER

SOME CATCHING UP TO DO

Kategori: LIFE

Jobb 8-13 idag sen fika med en saknad vän och klasskompis! Matilda har bott i tyskland under en lång tid och jobbat som au pair men nu är hon hemma på ett lite längre besök och då får man passa på att ta en fika med fröken! 
Ha en bra dag folket!


Fina Matilda!

MY NEW BABY

Kategori: KLÄDER



KAP FRÅN ZARA OCH VÄLA FÖRRA SÖNDAGEN. FICK DEN FÖR 599 ISTÄLLET FÖR 1199! NÖJD TJEJ!!

MYSER MED MITT LILLA HJÄRTA

Kategori: LIFE



Har varit ledig hela dagen idag och passat på att mysa lite extra med lillasyster. Vi har kollat på törnrosa och ätit mammas hembakade muffins, underbart!♥

HOFFMAESTRO SOLGÅRDEN 20120718

Kategori: LIFE

FÖDELSEDAGSFIRANDE FÖR MY 20120803

Kategori: LIFE


Fina födelsedagsbarnet ♥

I'LL BE BETTER

Kategori: LIFE

Tomt här på bloggen. Syrran ska hämta mig när som från oscar så när jag kommer hem ska jag förhoppningsvis kunna lägga upp bilder från både de ena och det andra! Hörs snart!

NEW IN VÄLA

Kategori: KLÄDER


CARLINGS

BIKBOK rea båda för 198 kr

GINA TRICOT rea 29 kr