MARED

BE YOURSELF. THE WORLD WORSHIPS THE ORIGINAL.

FYNDA

Kategori: LIFE

Ja idag hoppas jag på att fynda lite grejer till min och oscars lägenhet i göteborg. Syrrans kompis vill bli av med lite grejer från hennes så jag och några till ska få komma och kika på allt. Varken jag eller oscar har sett lägenheten än så det är lite svårt att planera och leta efter möbler men oscar skulle eventuellt åka upp och kolla på den snart. 
Vi var på väla igår och jag fick med mig en del hem som jag kan visa er sen. Men roligast var nästan att gå in i inredningaffärerna med oscar och prata om hur vi vill ha det. Jag är skit nervös inför de här med att flytta.. Att flytta till en annan stad, flytta ihop med oscar (även om jag typ bor mer hemma hos honom än hemma numera), att laga all mat själv etc. Oscar verkar jätte lugn och inte ett dugg orolig och jag är som en förvirrad höna! De här kommer bli bra! 
ps: jag har hittat kameran med hoffmaestro bilderna så ska visa er dom när jag kommer hem! :)

MÅNGA AVSKED

Kategori: LIFE

Denna veckan har varit omtumlande på många sätt. Jag har skrattat, jag har varit förbannad, fyllt 20, varit stressad, och ledsen. Igår flyttade en vän och imon åker en annan tillbaka till Italien. Avsked är nog det värsta jag vet vare sig det gäller för en stund eller för sista gången. Jag blir jätte blödig och tårarana bara rinner. Vänner ska man hålla hårt i och dessa två var några av mina närmsta så det var lite extra jobbigt. Jag hoppas att jag ska kunna hälsa på dom snart! Ni är bäst♥

"STOR FLICKA"

Kategori: LIFE

Ingen vidare bra uppdatering på senste kanske men det beror mycket på jobb, det härliga vädret och att jag faktiskt fyllde 20 igår! Jag hade en jätte bra dag som började med jobb följt av stranden med familjen, hem och grilla + paketöppning sen in till stan och käka med vännerna och pojkvännen på uteservering. Lite stressad dag men fortfarande jätte bra! Tack för alla gratulationer på facebook, sms och telefonsamtal! Kanske slänger upp några bilder på presenterna imon men nu ska jag sticka till jobbet! 9.30-19.00 pass.. inget vidare men ikväll kör vi filmkväll och mys med vännerna! Ha det folket!  

MOT STRANDEN!

Kategori: LIFE

Just nu älskar vi vädret i Halmstad! 21 grader vid halv 10 på morgonen är precis vad vi vill ha! Idag börjar jag inte jobba förens vid 4 så hinner ligga på stranden några timmar i alla fall, måste dock inom apoteket och hämta ut ett recept senast idag. Men det hinns nog med de också! 
Var ute på Leffes och måndagsklubben igår.. Sjukt mycket folk men riktigt roligt och det är verkligen värt den där dryga halvtimmen för att köa in! Dock lite överpriser på inträdet men jaja kul hade vi och idag mår man som man stått och dunkat huvudet i väggen x antal gånger! Nu stranden!

MORE GOOD SHIT

Kategori: LIFE

EN SOMMARKVÄLL

Kategori: LIFE

Solen strålar i Halmstad (äntligen!) och därför kör vi på utgång med gamla och nya vänner! Jag är riktigt sliten efter jobb denna veckan men man får passa på denna sommarn när solen skiner och himlen är blå. Sofies pojkvän är här  denna helgen dessutom! Ha en underbar kväll allihop! Och njut!
ps: lovar att bilderna från hoffmaestro kommer snart! kan inte hitta kameran bara. Grym kväll var de i alla fall!!

GOOD SHIT

Kategori: TIPS

WE ONLY REMEBER MOMENTS

Kategori: LIFE


Min bal 2011

MINIGOLF MED FAMILJEN

Kategori: LIFE

ON REPEAT

Kategori: LIFE

Laddar upp inför imon till solgården och spelar Hoffmaestro bästa på repeat! Ska bli så sjukt kul! Förra året satt jag utanför på stranden och lyssnade men i år ska jag stå på insidan och skrika, hoppa & skaka rumpa!!

KÄRT ÅTERSEENDE

Kategori: LIFE

Julia har kommit hem från Milano och som jag har saknat denna pärla! Blev en massa prat och utgång i lördes, lyckad sådan dessutom! Julia stannar i 2 veckor innan hon ska tillbaka till sin värdfamilj så nu ska vi försöka få ut det bästa av tiden!


Mia och Julia ♥

SVAR PÅ MÅNGA FRÅGOR

Kategori: LIFE

Idag är dagen då oscar får reda på om och var i så fall han kommer in på högskola. Närmare bestämt om en timme! Jag har inte varit nervös innan men nu börjar jag bli! Planen är ju att jag förmodligen ska flytta med honom och det är ganska stor skillnad på Göteborg, Stockholm och Uppsala, även om det är rätt stora städer allihopa. Just nu håller jag bara tummarna för honom! :)

GE-KÅS!

Kategori: LIFE

Blev en tur till ge-kås igår med syrran och hennes kompisar. Fick med mig lite grejer hem till rummet och en extern hårdisk bland annnat. Visar bilder på grejerna när jag kommer hem efter jobbet imon!

.

Kategori: TIPS


För ett tag sedan beställde jag hem detta set från gina mest för att det var sött. Jag fick hem det och beslöt mig för att behålla det men tänkte inte använda det ihop för det liknade lite en pyjamas med båda plaggen på. Men så kikade jag in på My Blomqvists blogg och jag har helt ändrat uppfattning! Med en jeansväst över blir det skitsnyggt! Eller hur!? Setet finns även i svart på ginatricot.se!


PASSA PÅ!

Kategori: TIPS

TUMMEN UPP FÖR REGN OCH RUSK

Kategori: LIFE

MAN MÅSTE LEVA FÖR ATT KÄNNA ATT MAN LEVER

Kategori: LIFE

Var på tjejkväll på moon igår tillsammans med lisa och massa andra brudar. Det bjöds på drinkar, modevisning och goodiebags. Rolig kväll med mycket dans! Dock inte lika roligt att gå upp idag vid 7 för att jobba efter bara några timmars sömn. Antar att det är det man får ta om man väljer att gå ut på en vardag och sedan missa bussen till pojkvännen också :) Bara igår missade jag 3 bussar sammanlagt.. Tidsoptimist till tusen och ja jag hatar hlt!
ps: Jag och Oscar såg Snow White i tisdes på bio och den var grym! Se den!!


Goodiebagen från igår

MOVIETIME

Kategori: LIFE



Ikväll ska jag och pojkvännen på bio är det tänkt, bara vi kan bestämma oss för vilken film vi vill se.. Ice Age går i 3D som jag inte är något vidare fan av men den kommer vara skit rolig! Och Snow White and The Huntsman kommer vara skitbra men kanske vill man hellre se den hemma i soffan istället. Vi har beslutsångest! Och jag har alltid det problemet när jag ska gå på bio! Antingen går det ingen alls som jag vill se eller så går det flera stycken samtidigt. Suck! Vilken hade ni sett??

OBSESSION

Kategori: LIFE



Köpte på mig 1 säsong av Gossip girl och 1 av Private Practice på Hemmakväll nyligen så nu har jag 1-4 av GG och 1 och 3 av PP. Hade egentligen tänkt köpa säsong 2 utav Private Practice men den hade dom inte inne så det fick bli 3:an så länge. Jag älskar serier och tycker om att samla på mig boxarna. Än så länge har jag säsonger från Gossip girl, Private Practice, Parenthood, Vampire Diaries, True Blood, Grey's Anathomy och O.C   och fler ska det bli! 
Nu kryper jag ner i sängen och myser till ett avsnitt av GG. Sleep tight foks!
// E

ÖVA ÖVA

Kategori: LIFE

Förra veckan började jag övningsköra lite smått med papsen. Vi var ute i en timme ungefär och jag tyckte det var skit kul! Jag var riktigt kass dock men eftersom det var en utav mina första gånger så gjorde det inte så mycket. Ikväll sticker vi ut på en runda till. Vem vet till hösten kanske jag kan ha tagit mitt körkort!


NEW IN GÖTEBORG

Kategori: KLÄDER

Jag, Oscar och storasyster tog en spontantripp till göteborg förra måndagen. Det här fick jag med mig hem.


ZARA


CHELSEA


FIORUCCI