MARED

BE YOURSELF. THE WORLD WORSHIPS THE ORIGINAL.

SEN SENAST

Kategori: LIFE

Tänkte att ni skulle få se lite bilder från personalfesten och litebannat smått och gott som hänt den senaste tiden men jag lyckas inte få telefonen och datorn att samarbeta så det får ni senare istället. Snart ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning för ett nattpass på jobbet börjar 17 och slutar förhoppningsvis vid 03 men det brukar tyvärr dra över lite så vi får se. Innan jag hade jobbat mitt första nattpass så trodde jag att de sena passen skulle passa mig som handen i handsken för att jag är lite av en "nattuggla" som pappa brukar kalla mig. Men på kvällarna/nätterna känns det ofta som att vi är underbemannade och vi får slita extra mycket med städning t.ex. men det funkar helt klart! Fick några fina komplimanger av min skiftledare i förra veckan för mitt slit och engagemang i jobbet. Han tyckte även att jag var väl strukturerad och snabblärd. Att han tyckte att jag var strukturerad blev jag extra glad över för att jag annars utanför jobbet är ett kaos! Ingen struktur och planering där inte! Pratade med mamsen innan idag och hon sa att hon saknade en update och att hon brukar kika in här men att jag blir sämre och sämre på att updatera.och de stämmer! Hon brukar även tjata på att jag ska äta ordentligt och idag har jag ätit en brakfrukost med havregrynsgröt, äppelmos, rostade mackor och juice så nu hoppas jag att hon är lite gladare! Hann även prata med fröken Davidsson nere i Italien! Super kul! Vi smider lite planer, skvallrar, skrattar och flamsar som vanligt! Saknar gobiten som tusan!
Men nu är det hög tid att hoppa in i duschen! Ha de folket! Och njut av kvällen åt mig också!

 

LADDAR UPP

Kategori: LIFE

Igår var min ledig dag denna veckan och jag sov bort nästan hela dagen kändes de som! Hann med att skypa med storasyster och ha en riktigt myskväll med Oscar men förutom de blev de inte mycket gjort. Idag gick jag upp någorlunda i tid och har fått dammsugat och ätit en ordentlig frukost i alla fall :) börjar jobba vid 17 och slutar 03 men vi ska ha möte på jobbet med dt-gruppen (dt=drive in) vid 15 så det blir en riktig lång jobbdag idag. Ska försöka att hinna med ett snabbt stopp på Åhléns innan för att inhandla strumpbyxor och hårspray till personalfesten på söndag! Ska bli skit kul!
Ha de folket!

HOME AND BACK AGAIN

Kategori: LIFE

Och så var det de där med att uppdatera.. Har fått klagomål från nära och kära att de är för dålig uppdatering här på bloggen och ja de kan jag hålla med om!
Har i alla fall varit hemma i Halmstad lite spontant över helgen för att träffa familjen, fira papsen och gå på kalas! Mysigt som vanligt att komma hem och känns som en riktig lyx numera när man inte hinner komma hem så ofta. Brukar dessutom bli ganska uppassad utav mamsen som verkar tycka de är roligt att ha mig hemma :)
Roligt som vanligt att få träffa små syskonen också!

HALMSTAD/KALMAR

Kategori: LIFE