MARED

BE YOURSELF. THE WORLD WORSHIPS THE ORIGINAL.

I'LL TELL YOU

Kategori: LIFE

Vet att jag varit urkass på att uppdatera på senaste men i helgen ska jag berätta för er vad jag pysslat med! Kommer bli stora förändringar i mitt liv framöver!

JAG HAR SAGT DE FÖRR

Kategori: LIFE

Och jag säger det igen, skype kan vara något av de bästa som världen kommit på! Jag och mamma pratade alldeles nyss med Sofie på skype (syrran som pluggar i taiwan) och skit va kul det är att få prata med henne och att se henne! Saknar henne som attan! Hade även ett roligt telefonsamtal med andra storasyrran som pluggar i Kalmar igår kväll! Massor som händer nu för alla så vi har jätte mycket att prata om! Sofies blogg hittar ni HÄR :) 

Saknar er!! ♥

CLOUDY SKY

Kategori:

Påväg till jobbet just ny för ett 11-19 pass. Är skit trött för jag somnade inte förens vid 3 tiden inatt! Hoppas ni får en bra dag!

YES PLEASE!

Kategori: KLÄDER


LINDEX

GINA TRICOT

H&M

GINA TRICOT ♥ SHOES

Kategori: KLÄDER


Snart släpper gina en skokollektion som kommer finnas i 30 butiker men även online! Som medlem får man ta en tjuvkik på skorna och jag tycker det ser riktigt lovande ut! ♥

NEW IN VILA

Kategori: KLÄDER



VILA 125 riksdaler på rea!

HOME ALONE

Kategori: LIFE

Mer än halva familjen har flytt Halmstad, de flesta befinner sig numera i Kalmar och kvar här hemma är bara jag och 2 småsyskon. Rätt skönt ibland att få lite lugn och ro när man är en familj på 10 pers. Missförstå mig inte, jag älskar min familj och jag älskar att vi är så många men ljudnivån är rätt hög hela tiden och det är inte ofta man får en stund för sig själv. Fast sen hatar jag ju att vara ensam också så det är rätt bra!
Idag har jag i alla fall jobbat 13-19 pass på Gudis och imon blir det 10-15. Pojken min kommer hem några dar i slutet på helgen och som jag saknar honom! Riktigt jobbigt att vara ifrån honom även om det bara gått drygt en vecka sen jag var uppe i Göteborg. Ett biobesök är i alla fall inbokat sen får vi ser va det blir mer, massa mys om jag får bestämma i alla fall!
Ha en bra helg allihopa!

TIPS

Kategori: TIPS

Hej allihopa! Vill bara tipsa mig om min systers blogg där hon skriver om sitt liv i Taiwan, som hon numera studerar i. Hon kommer säkert att bjuda på tips och jätte fina bilder från platser hon besöker! Ni hittar hennes blogg HÄR!



NEW IN FLYGET

Kategori: KLÄDER


Bikini Panos Emporio
Solglasögon RayBan Aviator


JESUS SAVES, I SPEND

Kategori: LIFE

Finns hur mycket fint i butik som helst just nu! Det kliar bra i fingrarna men plånboken säger stopp! Jag brukar annars hata när höstkläderna kommer in i butikerna för jag tycker det brukar vara så deprimerande färger. Inte för att jag är superbra på att använda mycket färg själv men det ser i alla fall roligare ut i butikerna. Att jag hatar när höstkläderna kommer in i butikerna kan nog höra ihop med att det betyder att sommarn är slut och dom som känner mig väl vet att jag hatar vinter!
Fick i alla fall med mig diskhanduk och hängare i gjutjärn till nya lägenheten i götet samt presenter till systrarna som fyllt år. Legat efter med presenterna för att jag inte hittat något jag vill ge men idag så gjorde jag de!
Ikväll blir det avskedsmiddag med familjen för äldsta storasyster Sofie som flyttar till Taiwan imon. Ledsamt och jätte tråkigt men roligt för henne! 
Hoppas ni haft en bra dag allesammans! Imon ska jag visa er det som jag glömt visa er, nämligen vad jag fick med mig hem från flyget när vi var iväg jag och sofie!



Jag och Sofie på vår Cypern-resa! Älskar dig♥

MIX PICS FROM CYPRUS

Kategori: LIFE








Ja lite blandade bilder som ni ser! Stor miss från min sida var att jag inte tog med systemkameran! Var lite för feg och tänkte på stölder etc. så tog med en digitalkamera istället men det har jag lärt mig till nästa resa att det misstaget ska jag inte göra om! Går inte att jämföra kvaliten och skärpan på bilderna med vad det hade blivit med systemkameran men men. De flesta bilderna var inte tänkt att jag skulle ladda upp här men jag bjuder på det! 
Jag och syrran hamnade som jag nämt tidigare på Ayia Napa efter att ha bokat en ospecad resa. Jag kan verkligen rekommendera både Cypern och Napa för er som vill åka till något varmt solställe! Vädret levererade verkligen, fina stränder och mysig stad! Om ni är oroliga för att det bara ska vara massa 16-åringar som super ner sig varje kväll så kan ni skippa den oron! Där fanns allt från barnfamiljer, pensionärer och kompisgäng. Visst kan man festa där absolut! Men det finns också jätte många trevliga restauranger och butiker. Även många mysiga båtturer som kör varje dag, vattnet är glasklart! Sammanfattat så har cypern bara gett mig positiva tankar och minnen och jag åker gärna dit igen!

 

LEDSAMT AVSKED

Kategori: LIFE


(lånad bild på Mia tagen av Sofie)

Idag så ska jag och Bengtsson säga hejdå till Mia som ska åka till Asien och resa runt i 3 månader. Kommer bli jätte jobbigt men hon kommer ha så kul så de får det hela att kännas lite bättre. Vi ska i alla fall försöka hinna med en sista fika innan hon måste sticka och ta sista sprutan inför resan. 
Jag har lite svårt att fatta att jag och mina äldsta vänner snart alla befinner oss på olika platser i världen. Julia i Milano, Mia i Asien, Sofie i Österrike och jag & Lena visserligen fortfarande kvar i Sverige men ändå på olika platser och olika städer. Får mig att tänka på när kommer vi att träffas allihop nästa gång.. Snart hoppas jag i alla fall!!

BEHÅLLA ELLER INTE ?

Kategori: KLÄDER




Beställda från HM för 399:- 



OCH SÅ FAVORITERNA FRÅN CYPERN

Kategori: KLÄDER




SHOPPING CYPERN

Kategori: KLÄDER







Godis blev presenter hem till familjen som vanligt! Resten kommer från en butik i Ayia Napa som hette Glitz.




ÄLSKAR DIG TILL MÅNEN OCH TILLBAKA

Kategori: KÄRLEK


Roligast i förrgår var att komma hemma till denna lilla gobit! Saknat henne något enormt! 
Lillpluten gillar disneyfilmer jättemycket precis som jag och just nu är Törnrosa en bland favoriterna. Så när jag och syrran kom hem med en liten väska och ett par crocs båda med Törnrosa på så blev hon super glad! Det var värt varenda krona/euro med andra ord!
När jag kommer hem igen lovar jag att visa bilder både från resan och mina inköp!

HEMMA OCH IVÄG IGEN

Kategori: LIFE

Japp de stämmer, jag är numera hemma på svensk mark igen men efter att ha sovit en natt hemma så bestämde jag mig för att ta tåget upp till Göteborg för att hälsa på pojkvännen och min vän Philip. Tågresan gick dock inte som planerat.. Jag fick skjuts upp till Varberg av syrran och hennes pojkvän sen skulle jag ta tåget därifrån. Bara det att när jag kommer fram till stationen (i tid för en gång skull) så funkar inte SJ:s biljettautomat. Jag försöker förgäves i minst 5 min tills jag kommer på att det säkert finns pressbyrån i närheten och det gjorde de ju, bara de att där stod en tjötkärring framför mig i kön med hundra frågor. Så när jag väl fått min biljett utskriven, mot avgift dessutom, så får jag springa och missar tåget med några meter bara. Kul! Det vara bara att köpa en ny biljett och sätta sig att vänta på nästa tåg. Nu är jag i alla fall här och killarna är glada och goa! Just nu befinner dom sig i skolan och jag är själv hemma. Funderade på att baka men som dom sanna studenter dom är så fanns det inte särskilt mycket bakgrejer hemma. Ska jag orka leta upp någon mataffär??


Jag och syrran på Cypern ♥