MARED

BE YOURSELF. THE WORLD WORSHIPS THE ORIGINAL.

COUNTING DOWN THE HOURS

Kategori: LIFE

Fin tjej!
Det var meningen att jag och filippa skulle på bio ikväll och kolla This means war men trög som man är så reserverade man på fel dag och det visar sig att filmen inte går överhuvudtaget idag. Suck. Ibland blir man rätt trött på sig själv. Men jag ska åka hem till Filippa i alla fall och kolla på finalen av Melodifestivalen och mysa med god mat och godis så det blir rätt bra i alla fall. Den största anledningen till att vi skulle gå på bion ikväll var för att hålla oss sysselsatta, båda två går lite på högvarv just nu för att båda våra pojkar kommer hem imorgon. Jag fattar inte att 2 månader har gått sen jag såg, pussade eller kramade Oscar sist. Men nu är det bara några timmar kvar..
Lycklig tjej!

EN DAG KVAR

Kategori: KÄRLEK

WATCH. AND MAKE A DIFFERENCE.

Kategori: THOUGHTS

FASEN OCKSÅ!

Kategori: LIFE

Jag som trodde våren var här. Sol och nästan 10 plusgrader igår och så får man minus och snö idag. Skit också! Men jobb blir det ju ändå även fast det snöar. Idag ska vi öppna upp på nytt efter att vi har haft stängt för renovering i nästan en vecka. Hoppas kunderna märker någon skillnad bara!

SUMMERFEELINGS

Kategori: LIFE


Man kanske ska ta och använda det där presentkortet på ticnet som man fick av pojkvännen förra året. Jag ångrade ju faktiskt mig sjukt mycket för att jag inte köpte biljetter sist Hoffmaestro var på besök. Mm kanske kanske..

NEW IN

Kategori: KLÄDER

FRIBERGS MED FARFAR ♥

Kategori: LIFE

FRÅN BOK TILL FILM

Kategori: TIPS



MOT STAN

Kategori: LIFE


Jag ska alldeles strax in till stan för att möta upp min kära farfar. Vi ska ta en fika på fribergs och mysa till det riktigt ordentligt! Efteråt ska jag kolla in vad butikerna i stan har fått in för roligt. Jag vill ha en ny fin jeansjacka till våren bland annat. Kanske kan hitta något fint till Oscar med kanske.
Men nu har jag bråttom bråttom bråttom! See ya!

BAKMYS MED LILLASYSTER

Kategori: BAKA KAKA & LAGA MAT

HÄRLIG TJEJ

Kategori: TIPS

SPRING IS HERE

Kategori: LIFE

(Bild tagen inne på Zara)

Det fanns jätte mycket fina kläder i göteborg igår, härligt att butikerna har så mycket vår och sommar kläder med! Det får helt klart bli en tur upp dit snart igen! Fick med mig en lite slappare modell av kavaj hem i alla fall. Amanda hittade och fick med sig rätt mycket och hon fick även lämnat tillbaka ett par skor som var för stora.
Fotokursen som vi var på var jätte bra med! Den höll på i ungefär 3 timmar och var en grundkurs för hur du använder din systemkamera. Jag trodde tidigare att jag ändå visste vad jag höll på med när jag fotade men det visade sig snabbt igår att jag bara inbillat mig. Så kursen var väldigt lärorik men självklart var det väldigt svårt att hinna snappa upp allt det som sas också. I och med att vi läste denna kursen så har vi nu tillgång till en studio 5 dar i veckan vilket är skitkul! Jag och Amanda funderar på att sticka dit redan på tisdag och testa lite.

TILL STUDENTEN- NELLY.COM

Kategori: KLÄDER

THE BEST ABOUT MEMORIES IS MAKING THEM

Kategori: LIFE

DAGENS ILANDS PROBLEM

Kategori: KLÄDER

Att det ska vara så jäkla svårt att retunera varor ibland! Till meinto.se är det hopplöst! Att gå och köpa kläder i en riktig affär är rätt bra ändå.