MARED

BE YOURSELF. THE WORLD WORSHIPS THE ORIGINAL.

DAGS ATT SÖKA JOBB!

Kategori: LIFE

Sen jag tog studenten har jag jobbat på Gudagott i Halmstad och jag har älskat det! Butiken är charmig, personalen underbar och kunderna för det mesta jätte trevliga. Men när det inte finns tillräckligt med timmar åt lilla mig så finns det inte det. Det har länge känts som att det är dags att gå vidare så därför sitter jag här framför datorn och fixar med ett cv som jag alldeles strax ska skicka in. Amanda en kompis till mig har nyss fått jobb i en ny butik som ska öppna här i stan, jätte roligt! Nu hoppas jag att jag kan hitta något som kommer passa mig också. Jag lovar att hålla er uppdaterade!
Höres! // E 

BÄSTA DAGEN I MITT LIV

Kategori: LIFE


SJUK

Kategori: LIFE

Hösten är här och alla sjukdomar som kommer med den också! Hela familjen har varit förkyld så jag visste att jag skulle få det men det är fortfarande tråkigt och rätt jobbigt. Halsen och huvudet värker, näsan och ögon rinner.. ja ni vet hur de är! Att jobba på det gjorde det varken roligare eller lättare men jag är inte den om kan tacka nej till jobb just nu så det var bara att härda ut. Allting går över nån gång.

SANNINGEN

Kategori: THOUGHTS

En vän till mig skrev idag på sin blogg att hon hittat ett nytt favoritcitat, det ni ser nedanför. Hon skrev även att ju fler gånger man läser det desto mer inser man hur mycket sanning det ligger bakom den. Jag håller med. För varje gång jag läser den så inser jag att det verkligen stämmer. Hör du ett "jag vet inte" från mig så ligger det alltid lite kunskap bakom och lite känsla bakom varje "jag bryr mig inte"..

"Det finns alltid lite sanning bakom varje "jag skojjar bara",
lite kunskap bakom varje "jag vet inte",
lite känsla bakom varje "jag bryr mig inte",
och lite smärta bakom varje "det är lugnt"."

HEMMA IGEN

Kategori: LIFE

Japp jag är tillbaka hemma i Halmstad igen. Kalmar var jätte roligt! Särskilt inflyttningsfesten hos Sofie och Mallan! Men också att få träffa alla härliga vänner till sofie. Jag fick inte med mig några bilder hem tyvärr, riktigt tråkigt men jag åker säkert dit snart igen. 
Extra skönt var det att komma hem och få träffa mamma och systrarna som varit i grekland i en vecka. Bruna och fina var dom självklart! Och fina bilder hade dom också tagit!


Bilder lånade från sara

SNART DAGS FÖR AVFÄRD

Kategori: LIFE

Underbar höstdag idag! Blåser kanske lite mycket men solen strålar och för det mesta blå himmel, underbart! Igår var det lite familjemys och bowling som stod på schemat. Riktigt roligt! Vi spelade i 1,5 timme och pappa vann såklart. Joel kom tvåa och jag fick nöja mig med en tredje plats. Mysig kväll!

Idag ska jag och oscar till Kalmar som jag berättade för er i förrgår. Vi åker om drygt en halvtimme och är framme om lite mer än 3 timmar. Ska bli skönt att få träffa syrran igen och att bara komma iväg med oscar. Men nu är det dags att återgå till packningen.
Vi hörs! // E

NY START

Kategori: LIFE

Ny blogg, ny frissa, ny start. Jag är tillbaka på bloggfronten återigen och det känns faktiskt riktigt bra! Vad det gäller mitt hår och min frisyr så behövdes det verkligen fixas till, så lite klipp och nya slingor blev det. 
Numera går jag ju inte längre i skolan och jobbar gör jag inte särskilt mycket heller vilket leder till väldigt mycket fritid. Nu till helgen så ska jag och oscar hälsa på ena syrran i Kalmar, vi ska även på inflyttningsfest för hennes nya lägenhet. Ska bli riktigt kul! Jag ska försöka ta lite kort och lägga upp när jag kommer hem så att ni kan få se hur det ser ut där.
Nu snart så ska jag kila iväg och fika med min kära vän Fanny som jag inte träffat på evigheter! Därefter myskväll med pojkvännen. 
Ha det bra! // E