MARED

BE YOURSELF. THE WORLD WORSHIPS THE ORIGINAL.

KALMAR BESÖK

Kategori: LIFE

Har varit på besök hos näst äldsta syrran i Kalmar tillsammans med familjen de senaste dagarna, därför har det inte uppdaterats så flitigt här men de kommer förhoppningsvis bli lite bättre från och med imorgon då jag är tillbaka i Göteborg igen! Bilder från besöket kommer!
Innan trippen till Kalmar hann jag med 2 dagar hemma i Halmstad och hann då äntligen med att träffa Lisa och My! Två super goa tjejer jag känt i många år och som jag saknat mycket sedan flytten till götet! Hade egentligen tänkt att jag skulle hinna med att träffa Bengtsson också men hon hade redan andra planer så vi får ses när hon ska upp till Göteborg nästa helg istället. Hoppas ni haft en bra helg allihopa!

FIRAR MINSTA LILLASYSTER

Kategori: LIFE

Busat med lillfröken hela dagen idag! Började med att familjen skulle väcka henne tidigt imorse för att sjunga men de var förgäves för hon vaknade inte ens till lite. Blev jag och mamma som fick sjunga om för henne vid 10-tiden istället när de andra var på jobbet eller i skolan. Men Alicia blev jätte glad ändå! Nedan har hon på sig balettklänningen som hon fick idag och leker med sitt nya dockhus!

BACK AGAIN

Kategori: LIFE

Ikväll åker jag hem mot Halmstad igen för att fira min minsta lillasysters födelsedag! Jag kan inte fatta att hon redan fyller 3 år! Hade önskat att hon inte blev större men sen är det så kul när man märker att hon lär sig nya ord och saker varje dag. Denna gången ska jag även försöka hinna med att träffa lite vänner. Blev inget med det när jag var hemma förra helgen tyvärr men det tar vi igen nu! Vad ska ni göra i helgen??

ÄNTLIGEN!

Kategori: KLÄDER

Ja äntligen har ett plagg som jag länge gått och suktat efter kommit in på hemsidan! Såg plagget för ett bra tag sen på en utav mina favoritbloggar och har varit inne och kollat på webshopen minst en gång om dagen. Med andra ord så vill jag verkligen ha det där plagget! Och nu är det äntligen beställt och påväg hem till mig! Lycka!!
Visar bilder på det när jag har fått hem det!
Nu måste jag skynda mig och göra mig i ordning för jobbet! Ha en bra dag allihop!

WALKING IN THE RAIN

Kategori: LIFE

På väg hem från jobbet och jag kan säga att det inte är vidare kul att traska 2,5 km hem i ösregn! Men det får man ta om man är för snål för att köpa sig ett busskort! När det inte regnar är de rätt skönt att få sig en liten powerwalk på morgonen 😊
Hoppas ni haft en bra dag!

CRAVINGS

Kategori: BAKA KAKA & LAGA MAT


Efter mammas hallon- och blåbärspaj som vi åt när jag var hemma i helgen.

RIGHT NOW

Kategori: LIFE

Sitter och kollar på en repris av project runway, finalen säsong 6 och myser med hallon smothie och kanelbullarna jag bakade igår. Inte helt fel! Börjar jobba vid 3 så sitter mest och väntar på att göra mig i ordning för det. Vad har ni för er idag?
 

NO WORK TODAY

Kategori: LIFE

Tisdagar har lite blivit min lediga dag från jobbet. Har än så länge inte jobbat än enda tisdag men det gör inte mig något. Ganska skönt att vara ledig en vardag ibland också! Jag ska snart gå ner till tvättstugan och se om den är ledig från bokningar så kanske jag kan få tvättat lite. Glömt boka in mig fast det är inte kris heller så vi får se hur de blir helt enkelt! Efter de funderar jag på att baka bullar eller göra pannkakor. Men för att göra bullar måste jag gå en sväng till Allum och inhandla jäst och mer vetemjöl för jag såg att vi bara hade ett halvt paket hemma.. Annars får de bli pannkakor och varm choklad! 
Ikväll ska jag sitta framför tv:n och hejja på Sverige! Ska ni??


 

LEAVING SOON

Kategori: LIFE

Blir att jag åker tillbaka upp till Göteborg idag istället för igår. Älskar verkligen varenda minut av att vara hemma så lite ledsamt att åka fast jag har saknat Oscar med så ska bli skönt att få träffa honom igen! Tar i alla fall tåget upp om en timme ungefär och är framme vid lägenheten vid 10 tiden. Då blir de bara att slänga in väskorna i garderoben och byta om till jobbkläder för det väntar ett arbetspass på Mcdo mellan 11-19. Hoppas ni får en bra dag allihop!

SÖTASTE BAGARN I STAN ♥

Kategori: LIFE



Jag och Alicia fick hjälpa mamma med smuldegen till hennes hallon- och blåbärspaj igår. Massa bus som vanligt med denna fröken! ♥
 

NJUTER AV ATT VARA HEMMA

Kategori: LIFE

Sitter just nu och myser i soffan med min katt samtidigt som jag och lillebror kollar på reprisen av kockarnas kamp.  Gillar verkligen de programmet och tycker att de kan vara riktigt spännande ibland! Jag är så glad över att få vara hemma igen hos familjen och försöker verkligen att njuta och umgås med dom så mycket jag bara kan! Kan inte bestämma mig för om jag ska ta tåget upp tillbaka redan imon kväll eller om jag ska ta det på måndag morgon istället.. Får fundera mer på de helt enkelt! Ha en bra dag allihopa!

ÄNTLIGEN!

Kategori: LIFE



Till helgen får jag äntligen träffa min lilla skrutt igen! ♥

VÅR LILLA ETTA

Kategori:

Jag får inte de bilder jag tagit lodrätt med kameran att laddas upp på rätt håll men ni får de här så länge. Inga särskillt roliga bilder jag vet men ni kan i alla fall se lite hur det ser ut. 
Jag och Oscar har alltså en 1:a på 35 kvadrat med pentry och hittills har vi trivts väldigt bra på så pass liten yta men de de beror nog mycket på att vi jobbar eller går i skolan båda två och umgås för det mesta bara på kvällar. Blir kanske lätt att man små tjafsar och sådär när man inte får någon egentid eller får vara ifred men än så länge har det passat oss väldigt bra. 

SNOPET ELLER VAD?

Kategori: LIFE

Lugn kväll ikväll efter ännu ett arbetspass på Mcdonken. Jag har lagat ugnsbakad falukorv ikväll med riktigt potatismos till och de verkade som att Oscar tyckte att de var okej så jag är nöjd! Jag har även hunnit med att prata med mamsen, papsen och syrran! Saknar alla så himla mycket!
Berättade för syrran att jag och Oscar glömt att teckna något elavtal under den tiden vi bott här. Vi tänkte knappt på det eftersom här redan fanns el/ström när vi flyttade in och det har det funnits hela tiden. Men imorse när vi vaknade så gick det inte att tända några lampor eller sätta på tv:n.. Haha så det var bara att ringa göteborgs el och teckna ett avtal så kopplades allt på igen efter någon timme. Vi skrattade gott båda två i alla fall! :)
Imon är det jobb som gäller igen mellan 11-20 och efter de hem och fixa kvällsmat sen ska jag snacka med min saknade vän Lena på skype! Har knappt pratat med henne sen hon flyttade till örebro men de ska ändras hoppas jag! Imon ska ni även få lite bilder på hur min och oscars lilla 1:a ser ut. De är bara bilder på hur den ser ut när den är helt tom men ni får nöja er med dom så länge så lovar jag att ni ska få andra bilder senare. 
Natti natti folket!
 

RAST

Kategori: LIFE

Sitter på jobbet på min andra lunchrast och väntar på att detta jobbpasset ska ta slut! Vill egentligen att alla mina jobbpass för denna veckan ska ta slut för igår bestämde jag mig för att åka hem till Halmstad till helgen! Jag är ändå ledig både lördag & söndag och jag saknar alla där hemma super mycket! Plus att snälla mamma bjuder på tågresan ❤
Kommer bli kalas!

LEDIG

Kategori: LIFE

Japp idag är man ledig från jobbet och jag har väl egentligen inte gjort något vettigt förutom att jag har tvättat lite. Fast jag har sett till att unna mig en ordentlig frukost med te, smoothie, rostade mackor och vanilj yoghurt med müsli 😊 snart ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig så att jag kan gå och handla. Funderar på att baka lite senare idag men vi får se hur de blir. Ha de folket!

NEW IN

Kategori: KLÄDER

 



Kassa mobilbilder jag vet! Skorna är i alla fall från Nelly.com och armbandet från Soda i Halmstad.

HÄR EKAR DE TOMT

Kategori: LIFE

Hej allihopa! Hoppas allt är bra med er! Jag mår fint här i Göteborg! Jag har klarat av 2 jobbpass på McDonalds och jag gillar de faktiskt! Sjukt mycket att ta in bara och ganska stressigt jobb där man inte hinner lära känna sina kollegor så bra mer än på lunchrasterna men annars skit skoj!
Idag har man varit ledig och jag & Oscar har sett till att få gjort ganska mycket som att tvätta, dammsuga och handla mat. Riktigt skönt efteråt! Ikväll har vi käkat gott och nu sitter vi och myser med kladdkaka framför körslaget! Imon ska jag visa er mina små inköp från veckan som varit. Ha en bra kväll allihopa! ❤

TIME TO SAY GOODBYE

Kategori: LIFE

I onsdags i förra veckan så var jag uppe hos Oscar och Philip i Göteborg. Syftet var att hälsa på killarna men också att gå på två rekryteringsmöten på arbetsförmedlingen i Partille. Mötena hölls av McDonalds och Key Solutions och i mötena med information om företagen ingick de även korta intervjuer. Jag återvände till Halmstad på onsdags kvällen och dagen efter får jag ett samtal med ett erbjudande på en heltidstjänst från McDonalds och Björn som chefen där heter. Jag tackade självklart ja även om detta kanske inte är mitt drömjobb direkt!
Detta innebär att jag från och med torsdag kommer att bo och jobba i Partille, Göteborg. Jag och Oscar fick lägenheten igår och var uppe och fixade med den hela dagen igår tillsammans med Oscars familj.
Allt de här är super spännande! Och jag är jätte glad över att jag och Oscar ska flytta ihop! Men jag är också jätte ledsen över att lämna familjen, vännerna och Halmstad. Jag är en person som är jätte hemmakär så detta jätte jobbigt för mig. Men jag har en underbar familj och en jätte fin pojkvän samt vänner som stöttar mig! Jätte tack till alla er! ❤
Jag kommer att fortsätta uppdatera här så om ni vill följa mig och min nya liv i Göteborg är de bara jätte roligt!