MARED

BE YOURSELF. THE WORLD WORSHIPS THE ORIGINAL.

TRE MÅNADER

Kategori: LIFE

Ja tre månader är det sen jag skrev här sist och de har hänt en hel del vill jag lova! Jag har varit i Milano och hälsat på en av mina bästa vänner Julia som bodde där i ett år men som nu har flyttat hem igen! Känns underbart att ha henne hemma hos oss igen även om det är några mil mellan oss fortfarande. Jag har även varit i London! Detta var första gången för mig och jag fullkomligt älskade det! Även om Paris alltid kommer att vara den vackraste huvudstaden jag varit i.. Jag var i London med mamma, pappa och min yngsta lillasyster Alicia. Jag hade ganska höga förväntningar på staden men den levde helt klart upp till dom! Är sugen på att åka dit i sommar igen om det inte blir Paris!
Jag har även hunnit med en solresa till Kap Verde med mannen i mitt liv! Ett paradis för soldyrkaren med kristallklart vatten, kanske lite kallt för jag som är en badkruka men de får man räkna med för att det ligger ganska långt ute i Atlanten. Jag och Oscar låg bara och slappade vi poolen eller på stranden och gick ut och käkade några men det var i princip allt vi gjorde! Kap Verde är nog inget för den som hoppas på att kunna kombinera sol och shopping för det fanns bara en "huvudgata" med massa små souvenirbutiker det vara allt! Men för den som bara vill sola, slappa och vila upp sig är resmålet helt underbart!! Jag kan även rekommendera de till alla er surfälskare! Det fanns all sorts surfing! Kajt- och vindsurfing var störst på just den ön vi bodde på som var Sal.

Kap Verde

Kommentarer

  • Sara säger:

    Wohooo! Segpropp, men hey, det var värt väntan :) Uppdatera mera!

    2013-05-22 | 07:20:52
    Bloggadress: http://ssomisara.blogg.se
  • Deweyskith säger:

    Let Our Skilled Handymen Take Care of Your Home Repairs https://www.bme.com/iam/nathan_barnes_65 - Locksmith services...

    2023-05-05 | 11:33:29
    Bloggadress: http://https://www.bme.com/iam/nathan_barnes_65
  • FrankRom säger:

    https://plumbers-stockley-park.co.uk http://gt7.de/Haw - Click here!

    2023-06-08 | 20:21:12
    Bloggadress: http://gt7.de/Haw

Kommentera inlägget här: